Hello

Sherbime dhe produkte dixhitale.

Strowberry Code eshte nje kompani IT e specializur ne dizejnim dhe zhvillim te fave te internetit, aplikacioneve mobile, marketing dhe zgjidhjeve te tjera teknologjike.


Sherbime dhe produkte dixhitale.

Strowberry Code eshte nje kompani IT e specializur ne dizejnim dhe zhvillim te fave te internetit, aplikacioneve mobile, marketing dhe zgjidhjeve te tjera teknologjike.


Sherbimet

Ku mund te ju ndihmojme

Zhvillim dhe Teknologji

Zgjidhje inovative dhe te sigurta. Zhvillim dhe dizenjim i faqeve te internetit, konsulence ne IT, programi dhe zgjidhje per kompani.

Aplikacione Mobile

Krijim dhe mirembajtje e aplikacioneve per Android dhe iOS si dhe zgjidhje hibride me dizajn unik.

Marketing Dixhital

Ofrojme SEM, SEO, analizim te dhenash, menaxhim i rrjeteve sociale dhe shume sherbime te tjera per brandin apo produktin tuaj.

Punet tona

FILOZOFIA JONE

Ne jemi të bazuar në punë cilësore dhe suksesin e klientit me një përvojë të madhe. Në Strowberry Code ne ofrojmë zgjidhje shumë inovative në internet, aplikacione për celular, software, aplikacione cloud. Klientëve tanë u ofrohet nga ne standardet më të larta të përsosmërisë krijuese dhe teknike. Nga ne ju mund të merrni shërbim dhe profesionalizëm të shkëlqyeshëm pavarsisht nga madhësia e projektit tuaj.

Kontakt

Na vizitoni

shiko harten

Na shkruani

dergo email

Keni nevoj per ndihme

open ticket

thumbstack

thervo

goodfirms

Kliente